Fotoshoot

22793732_373300833100670_6591184372970291200_n
Fotoshoot met Jaimy

Aarzel niet om mij te benaderen als je graag een fotoshoot door mij wilt laten maken. Wanneer ik jouw ideeën interessant vind, ben ik graag bereid om de shoot gratis te doen (ik ben immers een amateurfotograaf).

Het kan ook zijn dat ik de shoot wel wil uitvoeren, maar dit niet gratis wil doen. Al naar gelang wat je wilt, met hoeveel personen je op de foto wilt, en waar de shoot gaat plaatsvinden moet je dan denken aan een prijs van ongeveer  €60 voor 1,5 uur. Je moet daarbij zelf voor make-up en attributen zorgen (tenzij we dit anders afspreken). De voorwaarden kun je lezen in dit contract.

Na afloop van de shoot krijg je de beschikking over 5 door mij geselecteerde en bewerkte foto’s. Deze zijn voorzien van logo voor gebruik op sociale media. Op verzoek kun je tegen kostprijs ook foto’s zonder logo laten afdrukken van deze 5 opnames (op elk gewenst formaat). Voor 5 extra foto’s (op dezelfde voorwaarden als hierboven) betaal je €10 voor de bewerking.

Ik heb zelf niet de beschikking over een studio, maar wel over voldoende apparatuur om elders (op locatie of bij jou thuis) een studio in te richten. Eventueel kan ik gebruik maken van fotostudio’s van bevriende fotografen.

Modellen jonger dan 18 jaar worden uitsluitend gefotografeerd na (schriftelijke) toestemming van één van de ouders.