Expositie in de Koepel geopend

De gecombineerde expositie van de Kunstlijn Lunteren en fotoclub Oog & Optiek is vanaf 1 juni geopend. Te zien zijn werken van kunstenaars en fotografen rondom het thema ‘Bevrijding’. De kunstwerken staan vooral rondom De Koepel, de foto’s zijn te zien in De Koepel. Openingstijden: dinsdag tot en met zondag van 13.00-17.00 uur. Entree €2. De expositie loopt tot en met 31 oktober. Van mij zijn drie inzendingen te zien: “Spring II” met vier dansers van LOF Dance Crew (Cynthia, Koen, Sofie en Lilly), ‘Unleached’ met danseres Dieuwertje Spek en…

Expositie uitgesteld…

Zoals alle exposities en bijeenkomsten waarbij meerdere mensen bij elkaar komen is de expositie van Oog & Optiek uitgesteld in verband met het Corona Virus. Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum zal dat op deze website worden vermeld.

Foto net buiten de prijzen

De door mij ingezonden foto voor de Bondsfotowedstrijd is net buiten de prijzen gevallen. De foto kreeg van de jury 22 punten, terwijl 23 punten nodig waren voor brons. De foto is wel mede als beste van de fotoclub gehonoreerd. Toch een resultaat om trots op te zijn!

Bevrijding, Vrijheid Vrij

Vanaf 4 april houdt Oog en Optiek een expositie in De Koepel in Lunteren. Het thema van deze expositie is Bevrijding. Bij deze exposities komen 5 van mijn foto’s te hangen: een serie van 3 foto’s met als titel ‘unchained’, een collage van 16 foto’s ‘Liberated’en een foto getiteld ‘Spring 2’. Te zien tot en met 14 juni van dinsdag tot en met zondag van 13.00-17.00 uur. Toegang € 2,00.

Foto ‘Spring’ gebruikt voor nieuwsbrief Fotobond

De fotobond heeft mijn foto ‘Spring’ gebruikt voor haar nieuwsbrief. Nadat deze foto in groot formaat te zien is geweest op de expositie van mijn fotoclub ‘Oog & Optiek’ en is gebruikt als foto voor het reclamemateriaal is dit de derde keer dat deze foto speciale aandacht krijgt. Nogmaals dank aan Jara van Koert, Shenna Trip, Lisette Rook en Carmen Meijerink van Aventus Dans Opleiding.

Project ‘Bevrijding’ voortvarend gestart!

In het project ‘Bevrijding’ plaats ik dansers / danseressen in een situatie die te maken heeft met de tweede wereldoorlog. Hun bevrijding in de dans wordt hierdoor gecombineerd met een historische achtergrond. Tot mijn vreugde heeft een aantal instanties haar medewerking toegezegd. Zo heb ik foto’s mogen maken bij Wings of Freedom in Ede en zal ik binnenkort foto’s mogen maken in Kamp Amersfoort. Ik blijf op zoek naar mooie en geschikte locaties en dansers / danseressen voor dit project!

Wings of Freedom

In Ede vond zaterdag 24 augustus een grote airshow plaats in het kader van 75 jaar bevrijding. Voorafgaand daaraan kreeg ik toestemming om met de danseressen Jara van Koert en Shenna Trip dansfoto’s te maken op het terrein. Dit werd een unieke ervaring! Wings of Freedom dank je wel voor deze kans!