Fotoshoot

22793732_373300833100670_6591184372970291200_n
Fotoshoot met Jaimy

Kosten en voorwaarden

Aarzel niet om mij te benaderen als je graag een fotoshoot door mij wilt laten maken. Wanneer ik jouw ideeën interessant vind, ben ik vaak bereid om de shoot gratis te doen (ik ben immers een hobbyfotograaf).

Het kan ook zijn dat ik de shoot wel wil uitvoeren, maar dit niet gratis wil doen. Al naar gelang wat je wilt, met hoeveel personen je op de foto wilt, en waar de shoot gaat plaatsvinden moet je dan denken aan een prijs van €100 voor 1,5 uur (inclusief BTW). Je moet daarbij zelf voor make-up en attributen zorgen (tenzij we dit anders afspreken). 

Wat kun je verwachten?

Vooraf aan de fotoshoot overleggen we over locatie en wensen. We bespreken de (on)mogelijkheden zodat we allemaal weten wat we kunnen verwachten. Indien mogelijk ben ik eerder op locatie om daar de omstandigheden te bekijken. Daarna krijg je een shoot van 1,5 uur (of zoveel langer of korter dan is afgesproken). Het is daarbij ook altijd leuk om tussendoor van kleding te wisselen (als dat tenminste gaat op de locatie).

Na afloop van de shoot krijg je (binnen een maand, tenzij anders afgesproken) de beschikking over (minimaal) 5 door mij geselecteerde en bewerkte foto’s. Deze zijn voorzien van logo voor gebruik op social media. Het is niet toegestaan deze foto’s te gebruiken op bedrijfsmatige / commerciële websites of pagina’s (Deze kunnen wel geleverd worden onder aanvullende voorwaarden).

In de meeste gevallen krijg je meer foto’s te zien dan door mij zijn bewerkt. De foto’s mag je in deze toestand niet downloaden of gebruiken! Van deze foto’s mag je er ook vijf uitzoeken die zonder meerkosten door mij worden bewerkt en verstuurd.

Indien er sprake is van een betaalde shoot krijg je van vijf van deze foto’s (naar jouw keuze) een afdruk (zonder logo) in het formaat 13 x 18 of 15 x 15 cm. 

Extra mogelijkheden

Uiteraard kun je altijd meer foto’s bestellen (zowel afdrukken, als meer bewerkte foto’s voor gebruik op internet). Prijzen hiervan vind je in de voorbeeldcontracten.

Studio

Ik heb zelf niet de beschikking over een studio, maar wel over voldoende apparatuur om elders (op locatie of bij jou thuis) een studio in te richten. Eventueel kan ik gebruik maken van fotostudio’s van bevriende fotografen. Eventuele kosten hiervan worden doorberekend.

Leeftijd

Modellen jonger dan 18 jaar worden uitsluitend gefotografeerd na (schriftelijke) toestemming van één van de ouders, en wanneer je een meerderjarig persoon meeneemt naar de fotoshoot.