Afgeronde projecten

2019-2020: Bevrijd!

in 2020 was het 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd. Dit was reden om een groot aantal festiviteiten te organiseren. Voor mij lag de combinatie dansen en bevrijding voor de hand: Dansers voelen tijdens hun dans ook een bepaalde vrijheid ten opzichte van het dagelijkse leven. Deze vrijheid heb ik vastgelegd, soms in combinatie met fesitviteiten rondom de bevrijding, soms op zichzelf staand.

Helaas werd de viering van 75 jaar bevrijding stevig ingedamd door het uitbreken van het coronavirus. Hierdoor is het project vroegtijdig beëindigd. Toch heeft het veel mooie resultaten opgeleverd. Deze kun je binnekort hier vinden.

Ginkelse Heide - Jara
Aperture: 3.5
Camera: Canon EOS 77D
Iso: 200
« van 6 »

2020-2023 Buiten de lijntjes

We proberen mensen altijd in hokjes te plaatsen. Man / vrouw, kind / volwassen, wit / gekleurd et cetera. Vaak zijn mensen echter niet zo gemakkelijk in te delen, en wordt hen onrecht aan gedaan door dit hokjes denken.

2021-2023 Dansers aan het werk

Dansen zijn is een zwaar bestaan. Behalve dat dansen veel tijd en energie kost, levert het vaak ook geen volwaardig salaris op. Veel dansers hebben, behalve een baan als danser dan ook een baan daarbuiten.