Fotoshoot

Werkwijze

Fotoshoots kunnen op drie manieren worden afgesproken:

  1. Tegen betaling: Jij betaalt mij
  2. Gratis (op TFP basis): Wij werken beiden gratis.
  3. Modelfotografie: Jij wordt betaald

Wat kun je verwachten?

Vooraf aan de fotoshoot overleggen we over locatie en wensen. We bespreken de (on)mogelijkheden zodat we allebei weten wat we kunnen verwachten. Indien mogelijk ben ik eerder op locatie om daar de omstandigheden te bekijken. Daarna krijg je een shoot van 1,5 uur (of zoveel langer of korter dan is afgesproken). Het is daarbij ook altijd leuk om tussendoor van kleding te wisselen (als dat tenminste gaat op de locatie).

Extra mogelijkheden

Uiteraard kun je altijd meer foto’s bestellen (zowel afdrukken, als meer bewerkte foto’s voor gebruik op internet). Prijzen hiervan vind je hier.

Studio

Sinds 1 november 2022 beschik ik over een (gedeelde) fotostudio op industrieterrein Frankeneng in Ede. Deze studio is voorzien van een kleedkamer, zodat je je altijd rustig om kunt kleden en opmaken. De studio is gemakkelijk te bereiken met de auto, met openbaar vervoer is dit een uitdaging. Het is soms mogelijk je op te laten halen vanaf station Ede-Wageningen.

Leeftijd

Modellen jonger dan 18 jaar worden uitsluitend gefotografeerd na toestemming van één van de ouders, en wanneer je een meerderjarig persoon meeneemt naar de fotoshoot.