Recensies

12 januari 2024; Grace Wijn

Peter demonstrated a remakable blend o creativity and professionalism.His innovative approach to capturing moments was evident in the unique compositions and thoughtful use of lighning.Additionally ,his excellent communication skills enhanced the overall experience. i highly recommend him as your next photographer.

11 januari 2024; Julia Bakker

Professionele, vriendelijke en creatieve fotograaf met leuke ideeën. Zowel veel gelachen als serieuze momenten gehad. Bij binnenkomst voelde ik mij gelijk op mijn gemak door de prettige sfeer. Het resultaat is prachtig en ik kijk nu al uit naar onze volgende shoots! Zeker een aanrader

8 november 2021; Lieke Weijenberg

Super leuke shoots samen met Peter. Zeker een aanrader om samen een keer met Peter te shooten!

1 november 2021; Cleo Ganzeman

Ik heb tot nu toe twee keer met Peter samengewerkt. Allebei de keren ging heel erg soepel. Ik kreeg als danser veel vrijheid, maar ook genoeg input vanuit Peter. Hierdoor ontstond er telkens een soort “speeltuin” met veel ruimte om dingen uit te proberen!

1 juni 2021; Jet Groothuis

Een paar weken geleden heb ik een fotoshoot gehad samen met Peter Michielsen. Ik vond het een onwijs leuke middag. Er hing een fijne sfeer en er werd duidelijk overlegd wat de bedoeling was. Hij heeft oog voor detail en voor het totaal plaatje. Het allerleukste aan de foto’s vind ik dat ze origineel zijn en geen standaard fotoshoot foto’s. Hij speelt met verschillende materialen en lichtkleurig en dat maakt hem als fotograaf uniek. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar mooie foto’s!

12 februari 2021; Linda Kok

Onwijs fijne samenwerking!Ondanks de kou hebben we heel veel mooie foto’s kunnen maken. Peter voelt heel goed aan wat het mooiste moment van de beweging is en heeft daardoor heel snel al prachtige foto’s!Er is niet eens een nabewerking nodig, zo mooi vind ik de foto’s! Het gaat nog een hele uitdaging worden om de mooiste foto’s uit te zoeken…Heel erg bedankt Peter!

4 november 2020: Shenna Trip

<Peter is een hele fijne, geduldige en vrolijke fotograaf. Hij is altijd bereid om onze ideeën uit te proberen en denkt altijd mee. Ik heb al 5 verschillende shoots met Peter gedaan en geen één viel tegen. Ik heb altijd mooie foto’s ontvangen en ik kijk graag uit naar onze volgende shoot!!

3 november 2020: Rowey Sera-Jane

Ontspannen werken. Ik heb hele mooie golden hour fotos kunnen maken met Peter. Peter is makkelijk in contact.

29 oktober 2020: Elvira Smulders

Ik vind de samenwerking met Peter altijd super fijn! Hij zorgt voor een prettige en leuke sfeer, waardoor je je kan ontspannen tijdens de shoot. Ik vind dat een van de belangrijkste eisen tijdens een fotoshoot. Daarbij zitten er altijd super leuke en goede foto’s tussen. Dus zeker een aanrader

27 oktober 2020: Maud Beenders

Peter is een fijne fotograaf met veel leuke ideeën. Ik heb 3x een dansshoot met hem mogen doen en elke keer sta ik versteld van de mooie foto’s!

17 juni 2020: Danique van Limbeek

Al 3x een shoot gedaan bij Peter. Twee keer een sport(karate &amp; fitness) shoot en 1 keer een duo/love shoot.Zeer tevreden over de foto’s en de manier van samenwerken. Foto’s ook snel binnen en goed bewerkt. Zeker een aanrader!