Over mij

 

Na jarenlang het fototoestel vooral in vakanties te hebben gebruikt, ben ik in 2017 deze hobby  serieus aan gaan pakken. Zo ben ik lid geworden van Fotoclub Oog & Optiek in Lunteren en heb een aantal cursussen / masterclasses gevolgd:

  • Masterclass Modelfotografie van Arjan van Bruggen
  • Workshop Spetterende Danseressen bij Focus op Fotografie
  • Mentoraat dansfotografie bij Diana Bokje
  • Mentoraat dansfotografie bij Pieter van Leeuwen
  • Cursus fotobespreken bij Hans Brongers

Daarnaast heb ik uiteraard een groot aantal shoots gedaan, waaronder shoots met professionele dansers van bijvoorbeeld Introdans, met Mrs. Top of the World Plus Size Netherlands (en deelneemster aan het Perfecte Plaatje) en met de Mister International Netherlands 2020.

Mijn grote passie ligt bij het fotograferen van mensen in actie. Het kan hierbij gaan om sporten, dansen, of het uitoefenen van een hobby of beroep.

Mijn fotografiestijl typeert zich als ongedwongen. Ik ben niet iemand die sterk regisseert: de mooiste foto’s ontstaan uit (bijna) spontane situaties. Uiteraard bewerk ik mijn foto’s,  maar verwacht van mij niet dat ik de huid helemaal ‘gladstrijk’. Onvolkomenheden in huid horen bij jou, en zullen (meestal) niet worden weggewerkt. 

Shoots kunnen zowel op locatie, als in mijn studio plaatsvinden. Ik beschik over voldoende apparatuur voor belichting.

Zou je het leuk vinden om door mij een fotoshoot te laten maken kun je contact met me opnemen via het contactformulier. Ik werk alleen samen met modellen van 18 jaar en ouder (tenzij je een ouder meeneemt of schriftelijke toestemming hebt).