Over mij

 

 

Wat leuk dat je op mijn website kijkt! Ik ben een semiprofessionele fotograaf met een eigen studio op industrieterrein Frankeneng in Ede. Sinds 2017 fotografeer ik vooral sporters, dansers en modellen. Ik zorg graag voor een ontspannen sfeer tijdens de shoot en heb er vaak een muziekje bij aan staan.

Mijn fotografiestijl typeert zich als ongedwongen. Ik ben niet iemand die sterk regisseert: de mooiste foto’s ontstaan uit (bijna) spontane situaties. Uiteraard bewerk ik mijn foto’s,  maar verwacht van mij niet dat ik de huid helemaal ‘gladstrijk’. Onvolkomenheden in huid horen bij jou, en zullen (meestal) niet worden weggewerkt.

Mijn grote passie ligt bij het fotograferen van mensen in actie. Het kan hierbij gaan om sporten, dansen, of het uitoefenen van een hobby of beroep.

Hoewel goed fotograferen vooral een kwestie is van kritisch kijken naar je eigen foto’s, heb ik een aantal dingen gedaan om mijn fotografie te verbeteren: 

Zo ben ik lid geworden van Fotoclub Oog & Optiek in Lunteren en heb een aantal cursussen / masterclasses gevolgd:

  • Masterclass Modelfotografie van Arjan van Bruggen
  • Workshop Spetterende Danseressen bij Focus op Fotografie
  • Mentoraat dansfotografie bij Diana Bokje
  • Mentoraat dansfotografie bij Pieter van Leeuwen
  • Cursussen fotobespreken bij Hans Brongers en Jan Nabuurs

Uiteraard heb ik ondertussen veel ervaring, onder andere met professionele dansers van bijvoorbeeld Introdans, met Mrs. Top of the World Plus Size Netherlands (en deelneemster aan het Perfecte Plaatje) en met de Mister International Netherlands 2020.

Wanneer je het leuk vindt om een fotoshoot met mij te doen  kun je hier meer informatie vinden over mijn werkwijze.