Lopende projecten

2020- United in Love

Liefde is universeel. Liefde is iets bijzonders tussen (meestal) twee mensen. Met je eigen referentiekader maak je de kaders meestal nog nauwer. In dit project probeer ik juist de liefde van andere koppels vast te leggen. Ben je zo’n koppel, voel je dan uitgenodigd om contact met me te zoeken voor een fotoshoot.

2020- Buiten de lijntjes

We proberen mensen altijd in hokjes te plaatsen. Man / vrouw, kind / volwassen, wit / gekleurd etcetera. Vaak zijn mensen echter niet zo gemakkelijk in te delen, en wordt hen onrecht aan gedaan door dit hokjes denken.

Pas je zelf niet zo in een hokje en wil je dit graag samen met mij uitwerken in een fotoshoot, neem dan contact met me op.

2021- Dansers aan het werk

Dansen zijn is een zwaar bestaan. Behalve dat dansen veel tijd en energie kost, levert het vaak ook geen volwaardig salaris op. Veel dansers hebben, behalve een baan als danser dan ook een baan daarbuiten.

In dit project wil ik de danser in die andere baan vastleggen. Als jij een baan hebt om je inkomsten als danser aan te vullen en wil je dit laten vastleggen, neem dan contact met me op.