Kosten

Fotoshoots kunnen op drie verschillende manieren worden afgesproken:

  • Jij betaalt mij (betaalde shoot)
  • Wij werken beiden gratis (TFP shoot)
  • Jij wordt betaald (modelshoot)

Betaalde shoot

De kosten voor een fotoshoot van 90 minuten in mijn studio in Ede bedragen €100 inclusief btw. Er is een kleedkamer aanwezig dus je kunt van outfit wisselen.

Het werken op locatie is ook mogelijk. De huur van de locatie wordt doorberekend. Is de locatie binnen een straal van 15 kilometer van Ede reken ik geen reiskosten. Daarbuiten geldt een tarief van €1 ,00 per kilometer retour (tijd- en reiskosten).

Kosten standaardshoot:

  • .30 minuten € 50 (inclusief 5 bewerkte foto’s)
  • 60 minuten € 80 (inclusief 8 bewerkte foto’s)
  • 90 minuten € 100 (inclusief 10 bewerkte foto’s)

Bij andere shoottijden worden de kosten overlegd

Bij themashoots (bijvoorbeeld Valentijn, verjaardag, Halloween) kan van het standaardtarief worden afgeweken.

Uit de gemaakte, onbewerkte foto’s maak je zelf een selectie van het aantal foto’s dat is overeen gekomen. Deze foto’s worden bewerkt, voorzien van logo en op Instagram kwaliteit per email naar je toe gestuurd.

Verdere digitale foto’s of afdrukken kun je bestellen tegen de prijzen onderaan deze pagina

TFP shoot

Bij een TFP shoot worden zowel de fotograaf als het model niet betaald. Alle kosten zijn voor eigen rekening. Als model heb je recht op 5 foto’s voorzien van logo. Deze foto’s worden (indien mogelijk) op Instagram kwaliteit geleverd. Er kunnen van tevoren ook andere afspraken worden gemaakt.

Modelshoot

Bij een modelshoot word je als model betaald. Het bedrag hiervoor wordt in overleg tussen fotograaf en jou vastgesteld. Bij zo’n shoot heb je in beginsel geen recht op de foto’s. Alle foto’s zijn en blijven eigendom van de fotograaf. Wel kunnen hiervoor andere afspraken worden gemaakt.

Verdere diensten

Extra digitale foto’s

Extra bewerkte digitale foto’s kun je bestellen per 5 foto’s. Hiervoor betaal je €25 per 5 foto’s (je krijgt deze foto’s dan op Instagram formaat en voorzien van logo).

Je kunt ook alle foto’s in RAW-format (onbewerkt) krijgen. Overleg dit vooraf om geen onduidelijkheid te krijgen over de kosten. De kosten hiervoor bedragen minimaal €100

Afdrukken:

Alle foto’s worden (zonder logo) afgedrukt bij Profotonet op Fuji Pearl papier (tenzij anders overeen gekomen), onder vooruitbetaling. Per bestelling is €7,50 aan administratiekosten verschuldigd. Foto’s worden verzonden naar je huisadres.

  • 13 x 18 cm of 15 x 15: €5
  • 20x 30 of 20 x 20 €7,50
  • 30 x 30 of 30 x 45 €20

Andere formaten en afdrukmogelijkheden in overleg

Alle bedragen zijn inclusief BTW