Over mij

Naast mijn werk als scheikundedocent vind ik tijd om (veel) te fotograferen. Dit waren jarenlang vooral vakantiefoto’s, maar de laatste jaren probeer ik dit wat bewuster te doen.

In 2017 ben ik lid geworden van fotoclub ‘Oog & Optiek’ in Lunteren. Daar worden foto’s van anderen en mij besproken om te kijken wat we verder kunnen verbeteren.

Ook heb ik een aantal masterclasses en workshops op het gebied van model- en dansfotografie gevolgd, onder andere bij Arjan van Bruggen en bij Focus op Fotografie. Ook probeer ik mijn fotografie verder te verdiepen door het deelnemen aan mentoraatscursussen van Diana Bokje en Pieter van Leeuwen. Ook heb ik deelgenomen aan de curusu ‘Fotobespreken’ van Hans Brongers.

Ik merk dat ik vooral passie heb om mensen in actie te fotograferen. Dus mensen die sporten, dansen of een koppel met interactie.

Zou je het leuk vinden om door mij een fotoshoot te laten maken, mail dan naar foto@petermichielsen.nl. Ik werk alleen samen met modellen (man of vrouw) van 18 jaar en ouder (tenzij je een ouder meeneemt of toestemming hebt).